Els titelles seran els protagonistes de l’espectacle d’aquest dissabte, 14 de març, al Teatre Auditori de Bellavista a les 18 h. El 9è Cicle d’Espectacles Infantils i Familiars continua amb Cotó, de Txo Titelles.

Cotó ok

Imatge de l’espectacle.

A Cotó, una colla de conills d’orelles ben dretes mengen pastanagues. Però un d’aquests conills, en Cotó, té les orelles diferents i no li fa cap gràcia. La història explica, amb una presentació estètica acurada i dinàmica, la importància d’acceptar la pròpia singularitat per tal de poder conviure en la diversitat des del respecte i l’assertivitat. Amb un llenguatge proper i uns titelles expressius, la proposta de Txo Titelles educa la mirada cap a la plàstica visual i acosta els infants a la natura tot convidant-los al joc i l’amistat.

L’espectacle està basat en un conte de Guido Van Genechten i dura aproximadament una hora. Els titellaires són Mireia Peña i Ester Cabacés, dirigits per Nartxi Azcargorta, qui també ha construit els titelles.

Venda d’entrades: 1 hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. Preus: 5 euros / 4 euros (majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys).

Leave a Reply

Your email address will not be published.