La companyia Divinas portarà el seu espectacle Milim, el proper 31 de gener a les 11.30 h al Teatre de la Garriga. Una obra que, de forma divertida, recorda aquells valors importants que massa sovint oblidem.

MilimMilim “Jo de gran vull ser… petita” explica la història d’una dona, l’Anna, a qui coneixem just al mateix moment del seu naixement i a qui s’acompanya durant el transcurs de la seva vida, lligada a la seva germana bessona, la Nina  que va néixer rient i que un bon dia va deixar de créixer per seguir sent sempre una nena.

Les dues juguen i fantasiegen en un món imaginari on la música és la seva manera d’expressar-se i a la vegada és la resposta a totes les situacions. Milim, és aquest país inventat, custodiat pel Senyor Re, qui les acompanya amb les seves melodies, balls i cançons. La Nina s’encarrega de portar a la seva germana a Milim cada vegada que la vida li presenta obstacles, reptes difícils i decepcions, cada vegada que “el fer-se gran” li roba un somriure, i de recordar-li que, en alguna part dins seu, segueix sent una nena que necessita cantar i ballar per ser feliç i enfrontar-se amb alegria i bon humor a aquesta gran aventura que és viure.

L’espectacle és de teatre musical i va dirigit a nens i nenes de 6 a 12 anys, amb música en viu interpretada per un pianista i dues cantants-actrius-ballarines. El text i les cançons són en català i té una durada de 50 minuts.

Les entrades es poden comprar al web del Teatre de la Garriga.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.