Doble concert de ‘Música per a l’esperit’ del Cor de Cambra de Granollers

El cor ja va oferir aquest programa dissabte passat a Llinars del Vallès amb una gran acollida del públic. Dissabte es podrà tornar a sentir a Granollers, i diumenge a l'Ametlla.

Durant segles la música religiosa va ser un dels gèneres on els compositors abocaven més esforços ja que el pes social de l’Església com a institució era molt important. Si bé durant el segle XX aquesta influència institucional ha canviat molt, la tradició musical de la música religiosa és tan gran que els compositors han seguit explorant el llenguatge propi de la música sacra i els recursos expressius que proporciona. Aquest vincle entre el passat i el present es podrà apreciar en aquest concert on el Cor de Cambra de Granollers proposa comparar la música religiosa del Renaixement amb la dels grans compositors actuals.

roundcubeAmb aquest repertori, d’una gran bellesa alhora que d’una dificultat remarcable, el Cor de Cambra de Granollers va oferir ja un concert el dissabte passat a l’església de Santa Maria del Prat de Llinars del Vallès, pràcticament plena; i es podrà tornar a sentir aquest dissabte a les 19h a la Sala Tarafa de Granollers i diumenge a la mateixa hora a l’església de Sant Genís i Genís de l’Ametlla del Vallès. Els dos concerts són d’entrada lliure.

One Response to Doble concert de ‘Música per a l’esperit’ del Cor de Cambra de Granollers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *