Dolores García, veïna de Canovelles, compleix 100 anys

Dilluns 23 de novembre, l’alcalde de Canovelles, José Orive; la regidora de Gent Gran, Teresa Riera, i una representant de la Generalitat van visitar a la Dolores Garcia a casa de la seva germana, al carrer Roure del barri de Bellulla de Canovelles.

La dona va estar acompanyada per familiars i amics. (Foto: Lidia Garcia Ruz)

La dona va estar acompanyada per familiars i amics. (Foto: Lidia Garcia Ruz)

Amb un menjador ple de familiars i recordant encara la gran festa de diumenge, amb més de 70 persones convidades, l’àvia Dolores es va mostrar molt contenta i agraïda per la visita i el ram de flors que van regalar-li l’alcalde i la regidora.

Dolores Garcia, que gaudeix d’una salut envejable, va néixer a Almeria i és la més gran de vuit germans, dels quals ja només en queden cinc. Sempre ha viscut amb la seva germana, la més petita de tots els germans, i mai s’ha casat. Ja fa 30 anys que van marxar d’Almeria, on sempre havia viscut del camp, per venir a viure a Catalunya. Aquí va viure uns anys a Granollers i, després, a Canovelles.

L’homenatjada va escoltar atentament la carta que l’alcalde va llegir-li en nom del govern de la Generalitat i va rebre, amb il·lusió, la medalla centenària de la Generalitat, assegurant que no se la traurà “mentre visqui”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *