Un concert de gospel i soul amb les veus del quartet The Gourmets, l’1 de gener a Can Rajoler, encetarà la nova programació d’espectacles als teatres de Parets, que va de gener a maig de 2015. De les 14 actuacions previstes, 6 seran de música, 5 de teatre i 3 integraran del cicle Cafè Teatre. A més, no hi faltarà la programació infantil de Rialles Parets.

El plat fort d’aquesta temporada és l’obra ‘Don Juan Tenorio’, amb els reis de la comèdia catalana, Joan Pera i Lloll Bertran, que faran una versió del clàssic de José Zorrilla (26 de gener a les 19 h).

Abel Folk dirigeix i interpreta ‘L’última trobada’, un muntatge que suposa el retorn als escenaris de Rosa Novell  (1 febrer a les 18.30 h). Altres de les representacions teatrals són: ‘La pols’, amb la Cia. Arcadia (1 març); ‘Idiota’, amb Ramon Madaula (3 de maig), o ‘La Pepeta no és morta’, amb el grup de teatre local Som i Serem (24 de maig).

Marcel Tomàs (7 febrer), Godoy (7 març) i Pep Plaza (11 abril) conformen l’oferta del cicle Cafè Teatre a la Sala Basart de la Cooperativa.

Pel que fa a la música, Can Rajoler ha programat els concerts de David Txes (24 gener); ‘Jazzmaica’, amb The Gramophone Allstars Big Band (15 febrer); ‘Vivoz’, amb la veu d’Argentina (15 març); la Polifònica de Granollers (19 abril), i Lluís Cartes i Els Fluxes (17 de maig).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.