Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Granollers van detenir el 14 de març a una dona de 49 anys i el seu fill de 19 anys per cinc delictes de furt comesos a les Franqueses, Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor i Llinars del Vallès.

La investigació es va iniciar el mes de febrer a partir de la denúncia d’una persona que assegurava haver patit un robatori de joies a casa seva sense que, aparentment, s’observessin signes de violènciani forçament a l’habitatge. La dona, de 49 anys i veïna de Cardedeu, era empleada d’una empresa de neteja i robava joies dels domicilis on treballava per vendre-les en establiments de compravenda.

La dona, de 49 anys i veïna de Cardedeu, era empleada
d’una empresa de neteja i robava joies dels domicilis on treballava per vendre-les en establiments de compravenda.

La detinguda es guanyava la confiança de les víctimes, principalment gent gran, i els robava joies, arribant fins i tot a substituir les peces robades per bijuteria perquè les víctimes no s’adonessin del robatori.

La dona venia les joies a diferents establiments ubicats a poblacions diferents d’on es produïen els furts, amb la intenció d’eludir l’acció policial i no ser descoberta.

La investigació va permetre comprovar que era la mateixa detinguda i el seu fill qui venien les joies sostretes i se’n van poder recuperar algunes, tot i que la majoria ja havien estat foses. L’import total del botí ascendeix a 8.500 euros.

Els detinguts, que no tenen antecedents, van passar dijous de la setmana passada a disposició del Jutjat de Guàrdia de Granollers i se’ls va decretar la llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta per esbrinar si hi ha més persones afectades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.