Driss Lakhouaja i Jessica Bonet s’han imposat en la 25a edició de la Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, mentre que Núria Carbonell i Eloi Cabezas ho han fet a la cursa dels 6 km.

Aquest diumenge, més de 1.800 corredors i corredores han pres la sortida de la 25a Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, tot i el mal temps.

La cursa, marcada per la pluja, ha tingut un clar guanyador. L’atleta Driss Lakhouaja del C.A. La Sansi amb un temps de 1:10:19. Amb aquest primer lloc, Lakhouaja suma tres victòries a la Mitja Marató de Montornès. David Guiament del club I run with Leiva ha estat segon i Gonzalo Voltas de corredors.cat, tercer.

En la cursa femenina, la guanyadora ha estat Jessica Bonet del Run4You amb un crono de 1:27:10. Kitija Valtere del C.A. La Sansi ha creuat la línia de meta en segona posició i Vanessa Sancho del Running Les Franqueses-Inverse, en tercera.

El Club Altetisme Montornès s’ha proclamat campió per equips en categoria masculina i el Club Padel Montmeló Running ho ha estat en categoria femenina.

L’Atletisme Montornès també ha estat el protagonista en la cursa dels 6 km, aconseguint un doblet amb les victòries d’Eloi Cabezas i Núria Carbonell.

A més, per quart any consecutiu, el grup de dones “Corre per la igualtat” ha participat a la cursa dels 6 km, gràcies als entrenaments que ofereix l’Atletisme Montornès per promoure la participació femenina a la Mitja.

HOMENATGES PELS 25 ANYS DE LA MITJA

L’Ajuntament de Montornès ha lliurat al Club Atletisme Montornès una reproducció del Terminus Augustalis pel 25 aniversari de la Mitja Marató. Aquest reconeixement es dona a aquelles persones i entitats que han destacat en la promoció del municipi.

A més, l’Atletisme Montornès ha homenatjat al padrí d’aquesta edició de la Mitja, l’atleta olímpic Jesús Ángel García Bragado, que ha completat la prova fent marxa atlètica.

Pilar Simón, voluntària del Club Atletisme Montornès, també ha rebut una distinció per la seva col·laboració en cada una de les 25 edicions de la Mitja.

MITJA MARATÓ SOLIDÀRIA

La Mitja i Henkel destinaran mig euro de cada inscripció a la Fundació Esclerosi Múltiple. La recaptació íntegre de la Mini Marató Solidària, que va haver de ser suspesa pel mal temps, serà donada a Creu Roja de Granollers.

A més, l’organització donarà 331 kg de menjar a Càritas Montornès, gràcies a les 331 fotografies que corredors i assistents es van fer al photocall del “Movimiento Piu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.