Fruit del conveni entre la Secretaria General de l’Esport i el Circuit de Barcelona-Catalunya signat l’any passat, en el qual s’obria la participació als voluntaris del Pla Català de l’Esport, prop de 1.200 alumnes han pogut visitar el Circuit durant els F1 Test Days, omplint les instal·lacions diàriament d’escolars.

El pàdoc ha estat testimoni dels somriures, l’emoció i les mirades de complicitat entre els joves. Els seus professors i ells han pogut gaudir de l’espectacle a la pista i de molts dels racons més exclusius del traçat. Càmeres i mòbils a la mà per si es trobaven algun dels seus ídols, poder immortalitzar el moment.

El traçat català disposa d’un pla de visites educatives,
amb el que s’obté una visió molt àmplia i rica
de com funciona un esdeveniment esportiu.

El Circuit de Barcelona-Catalunya segueix apostant per apropar el món de la competició de motor als nens i, mitjançant el Pla Català de l’Esport, que pretén posar a l’abast de tots els alumnes la pràctica d’activitats físiques i esportives per contribuir a la formació personal i cívica dels joves; s’està aconseguint de mica en mica. Valors com ara la tolerància, el respecte cap als altres i cap a les regles, la confiança en un mateix o l’esforç de superació poden trobar-se en aquest tipus de competicions esportives que el Circuit intenta aproximar als nens.

En aquest mateix àmbit, el traçat català disposa d’un pla de visites educatives, amb el que s’obté una visió molt àmplia i rica de com funciona un esdeveniment esportiu, amb els continguts, la temàtica i les activitats adaptades a cada nivell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.