EL 100% de la plantilla de Bacardi ha secundat la vaga convocada per avui en contra del tancament de la planta productiva i d’embotellament de Mollet del Vallès i traslladar-ne la producció a Itàlia, que suposa l’acomiadament de 82 treballadors. El comitè defensa la viabilitat de la planta, que abasteix el tercer mercat més important del món per a la companyia, i denuncia la manca de voluntat negociadora de la direcció.

Demà,  segona jornada de vaga, la plantilla de Bacardi es manifestarà des de Arc de Triomf, a les 11 hores, fins al Parlament de Catalunya on està programada una reunió amb la comissió d’Empresa i Ocupació a les 12 hores. Els representants dels treballadors seran rebuts per fer entrega d’un manifest mentre la resta de la plantilla romandrà concentrat davant de l’edifici. L’objectiu és demanar el suport de l’Administració perquè intercedeixi davant la multinacional en defensa de la planta de Mollet del Vallès i dels llocs de treball.

Demà serà el segon dia d’una vaga indefinida que està convocada des de el dia 29 de febrer fins el 18 de març. Per als sindicats no existeixen causes objectives que justifiquin el tancament de les línies productives i denuncien que es tracta d’una decisió política de la multinacional per deslocalitzar la producció a la planta que té a Itàlia.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.