Davant de l'església de Santa Eulàlia, Sant Antoni Abat, dalt del carro que el passejarà per la passada dels Tres Tomb (Foto: Ajuntament).

Davant de l’església de Santa Eulàlia, Sant Antoni Abat, dalt del carro que el passejarà per la passada dels Tres Tombs (Foto: Ajuntament).

La Comissió de Festes de Sant Antoni Abat i la Parròquia de Santa Eulàlia de Corró d’Avall han preparat un any més la tradicional Passada dels Tres Tombs. Enguany serà el diumenge 18 de gener a partir de les 10 h, que és quan començarà la concentració a la plaça de l’Espolsada.

Acte seguit, a les 11 h, hi haurà una missa a l’església de Santa Eulàlia de Corró d’Avall i el tradicional repartiment de panets. I de les 12 a les 14.30 h, la benedicció d’animals i la passada. El recorregut serà el següent: plaça de l’Espolsada, carrer de Sant Ponç, camí de la Serra, carretera de Ribes, carrer del Pont, plaça de Francesc Macià, carrer del Pont, carretera de Ribes, carrer del Puiggraciós, carrer del Tagamanent i plaça de l’Espolsada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.