El 40% dels usuaris de formació ocupacional de Caldes ha trobat feina

Durant el mes de juliol han finalitzat les accions de formació ocupacional organitzades per l’Ajuntament i subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Vint persones usuàries d’aquest servei han aconseguit la inserció laboral.

En aquesta edició, s’han realitzat tres accions formatives: el Certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials (470 hores), el Certificat de professionalitat d’Organització i gestió de magatzems (400 hores) i l’acció formativa especialitzada en Anglès gestió comercial (220 hores).

En aquesta edició han participat un total de 50 persones, de les quals 28 han fet pràctiques professionals. Fins aquest juliol s’han inserit 20 persones, en alguns casos gràcies a la contractació per part de les empreses que les van acollir en pràctiques. En total han estat 16 les empreses de diferents sectors que han col·laborat amb el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, facilitant als alumnes la consolidació d’una formació pràctica especialitzada i professionalitzadora. També ha aportat a les empreses l’oportunitat de conèixer candidats preparats per donar resposta a les seves necessitats. Usuaris i empreses han valorat de manera molt positiva el programa formatiu.

A més de la formació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Caldes realitza altres projectes formatius orientats a la formació de les persones en situació d’atur. Si esteu interessats en rebre més informació sobre l’oferta formativa que es realitza al municipi podeu contactar amb La Piqueta (93 862 70 25 – lapiqueta@caldesdemontbui.cat – www.caldesdemontbui.cat/desenvolupament-economic).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *