El 50% de la candidatura del PSC de Vilanova són independents

El PSC de Vilanova del Vallès va presentar dissabte la seva candidatura a les properes eleccions municipals. Davant de 130 persones que van omplir el vestíbul del Centre Cultural, Maria lluïsa Ferré, cap de llista, va presentar les principals propostes del programa electoral i als 16 membres que formen la llista.

psc vilanova

El PSC de Vilanova va presentar la seva llista al Centre Cultural. (Foto: PSC)

El programa està format per quatre eixos i més de 300 propostes. La candidata va ressaltar les relacionades amb Territori i medi ambient: Vertebrar el territori i crear un servei de bus públic que connecti els barris i el centre del poble, així com a itineraris de vianants i bicicletes; revisar de dalt a baix el projecte del barri Rodes per fer-lo possible i assumible pels veïns, oposició a la reobertura de la pedrera de Santa Quitèria, i habilitar el camí fluvial del riu Mogent per l’esport natura i l’esbarjo; Economia i treball: Formació ocupacional, concertació amb empreses i suport als nous emprenedors, creació de llocs de treball i aposta pel sector del turisme rural; i Atenció a les persones: Crear apartaments tutelats de lloguer assequible per la gent gran i joves. Apostar per la cultura, l’educació i l’esport, treballant en xarxa amb les associacions locals. Promocionar el teatre infantil i de família, construcció d’una piscina pública, donar suport a nous esports habilitant circuits de esport natura, creació d’una Zona Agility.

El PSC proposa un govern competent i proper: “Farem i publicarem les auditories econòmiques i de gestió, millorarem la gestió municipal, governarem amb la participació de la ciutadania”.

Maria lluïsa Ferré va presentar a tots els membres de la seva candidatura ressaltant que el 50% són independents, que és una llista paritària i molt representativa dels ciutadans de Vilanova. Segons va dir, són gent preparada, de diversos perfils professionals, units per un vector comú, “la lluita social per una Vilanova millor”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *