El Baix Montseny mantindrà les tres ambulàncies

Sant Celoni mantindrà la tercera ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que no es contemplava en el nou contracte formulat pel Servei Català de la Salut (CatSalut). Així ho ha confirmat l’alcalde Joan Castaño després d’una reunió mantinguda amb el gerent de l’Àmbit Territorial del Servei Català de la Salut, Alfredo Garcia i el director d’operacions del SEM, Fernando Garcia.

La trobada s’ha centrat en el contenciós administratiu que l’Ajuntament de Sant Celoni va formular fa uns mesos perquè en el concurs de licitació del SEM que CatSalut va iniciar durant el 2014 es contemplava la retirada d’una de les 3 ambulàncies amb seu a Sant Celoni que donen servei a tot el Baix Montseny. En aquell moment, tant Sant Celoni com el conjunt de municipis del Baix Montseny, varen manifestar a més, amb un extens argumentari, la seva oposició a aquesta retallada.

En el transcurs de la trobada els representats de CatSalut i SEM han garantit que, en el marc de la nova concessió que s’atorgarà en breu, es manté la tercera ambulància i, per tant, es dóna resposta a la reivindicació formulada pels ajuntaments.

L’alcalde, Joan Castaño, s’ha mostrat molt satisfet per la decisió, atès que es tracta d’un servei d’alta valoració i sensibilitat per a la gent del Baix Montseny i ha  traslladat la voluntat de facilitar la resolució del contenciós, una vegada resolt l’afer. La nova concessió preveu millores tant en la coordinació i eficàcia del servei, com en la dotació de nous vehicles, que aportaran innovacions tecnològiques notables.

 

One Response to El Baix Montseny mantindrà les tres ambulàncies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *