L’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny seguirà donant servei als més de 73 mil habitants del territori. S’ha signat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Celoni un nou conveni per al manteniment de l’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny (OHBM) per un període de 2016-2019.  La signatura ha anat a càrrec dels alcaldes d’Arbúcies, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, assistits pels respectius secretaris municipals.

Des del maig del 2009, l’Oficina d’Habitatge ofereix a la ciutadania del Baix Montseny serveis d’informació, assessorament i tramitació sobre temes relacionats amb habitatge. La seu central de l’Oficina d’Habitatge està situada al carrer Bruc, 26 de Sant Celoni, però també es compta amb tres punts d’informació, per evitar desplaçaments innecessaris, als municipis amb més població del territori: Arbúcies (carrer Major, 2), Llinars del Vallès (Can Mas Bagà) i a Santa Maria de Palautordera (plaça de la Vila, 1).

L’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny dóna servei a 16 municipis: Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Monclús, Gualba, Hostalric, Llinars del Vallès, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.