Els alcaldes de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina amb el president de la Diputació.

Els alcaldes de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina amb el president de la Diputació.

Els alcaldes de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina, Joan Castaño, Jordi Xena i Joan Mora, respectivament, en representació de 15 municipis del Baix Montseny, han presentat avui al president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, el projecte d’adequació d’un centre de lleure destinat a persones majors de 18 anys amb discapacitats.

Aquest projecte estarà gestionat per l’Associació amb Famílies amb Discapacitat Afadis Baix Montseny, formada per familiars i voluntaris amb l’objectiu de millorar la vida social d’aquestes persones i poder-los oferir una oportunitat d’oci. Afadis ja gestiona diversos centres de lleure al territori però s’ha detectat el dèficit d’un centre amb aquestes característiques per a persones majors de divuit anys.

L’edifici destinat al projecte està situat a Santa Maria de Palautordera però necessiten adequar-lo a la normativa d’accessibilitat. És per això que a la reunió de dijous 15 de gener els tres alcaldes han demanat el suport i la implicació de la Diputació en el projecte, tant a nivell tècnic com econòmic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.