El barri de Lourdes de Mollet tindrà línia de bus fins l’Hospital

A partir del mes de febrer està previst que el bus de la línia Parets-Mollet-Santa Perpètua faci parada al Passeig de Ronda, connectant el barri de Lourdes amb l’Hospital de Mollet, i incrementi les connexions d’aquest barri amb el centre de la ciutat. D’aquesta manera la Generalitat atén les reclamacions fetes per l’Ajuntament  per tal que els veïns de Lourdes tinguessin una major cobertura.

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha accedit a atendre les constants reclamacions fetes per l’Ajuntament de Mollet i finalment modificarà la línia que enllaça  Parets, Mollet (Hospital) i Santa Perpètua  parant  al barri de Lourdes.

D’aquesta manera, a partir del febrer de 2016, el bus interurbà d’aquesta línia, la 345, farà 10 parades d’anada i 10 parades de tornada a Lourdes des de les 7.45 fins a les 18.25 h.

La Generalitat també ha acceptat l’altra reclamació de l’Ajuntament en el sentit que s’incrementin les freqüències de pas en la franja horària d’entre les 12.45 i les 15.45 h que quedava descoberta.

En tot moment, l’Ajuntament ha defensat donar aquesta major cobertura a Lourdes, principalment perquè els veïns d’aquest barri puguin estar connectats amb l’Hospital i per la intensa afluència d’usuaris que hi ha entre aquest barri i el centre de la ciutat amb 106 trajectes diaris.

Amb aquest increment del servei, el barri de Lourdes estarà connectat amb el centre de Mollet a través de quatre línies interurbanes i pel bus urbà. En tots els casos els busos es poden agafar amb la targeta urbana de Mollet o amb els títols de transport integrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *