El servei de bus urbà que ofereix l’Ajuntament de Mollet ha tancat l’any 2014 amb un bon balanç d’ús. El nombre de passatgers ha augmentat un 1,2%, amb un total de 393.210 viatgers. Pel que fa als viatgers per quilòmetre recorregut, Mollet se situa al 2,95, un indicador molt positiu que ens situa a nivells de ciutats com Badalona o Manresa.

Durant l’any passat, el nombre total de persones que van fer ús del servei de bus urbà va augmentar un 1,2% respecte del 2013. Aquest lleuger augment indica que el servei està consolidat i que, tot i el moment actual de crisi econòmica, té uns usuaris fidels que l’utilitzen habitualment.

Tot i aquestes xifres, l’indicador que dóna una millor orientació pel que fa a l’aprofitament del servei i la relació entre cost i benefici ciutadà, és el nombre de viatgers per quilòmetre recorregut. En aquest cas, Mollet se situa en 2,95 viatgers per quilòmetre, una xifra positiva que col·loca la ciutat al nivell de Badalona o Manresa, que són les de major índex després de Barcelona (4,7) i Sabadell (4,5), municipis amb una gran oferta i un elevat ús del transport públic.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.