El proper 3 d’octubre, el parc de Les Pruneres, acollirà el Carmanyola Sound, un conjunt de concerts diürns de petit format que per primera vegada visitarà la ciutat de Mollet. Des del 2013, aquest esdeveniment s’ha convertit en una cita anual ineludible al Baix Vallès per conèixer els Dj’s locals.

carmanyola soundEl dissabte 3 d’octubre, des de les 12 h fins les 22 h, el parc de Les Pruneres de Mollet acollirà el Carmanyola Sound, un esdeveniment en el qual hi col·labora l’Ajuntament de Mollet i aplega tallers infantils, familiars i per a adults, concerts en directe i, com no, les sessions de Dj’s, el veritable segell del Carmanyola Sound.

En aquesta visita a Mollet, els organitzadors han escollit com a cap de cartell Delafe Dj, membre de la banda barcelonina Delafé y Las Flores Azules i ex músic de Mishima.

A banda dels Dj’s del Baix Vallès que habitualment formen part del cartell, com araMañaneo, també hi haurà concerts en directe com els que oferiran La Maraña Vibración Callejera o Trajecte Final.

El Carmanyola Sound va néixer amb la intenció se ser un espai de trobada per  donar a conèixer els Dj’s locals i recuperar amb respecte els espais públics.

Amb aquesta pretensió de respectar l’entorn natural i la gestió dels residus generats, l’organització potencia l’ús de la carmanyola com a recipient reutilitzable d’aliments alhora que en els espais on es realitzen les activitats, per les consumicions, hi ha gots reutilitzables i també contenidors per reciclar.

Tots els concerts i les activitats són gratuïtes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.