En aquest tram del c. Corró el vianant té prioritat per sobre del vehicle. (Foto: Toni Torrillas)

En aquest tram del c. Corró el vianant té prioritat per sobre del vehicle. (Foto: Toni Torrillas)

El tram del carrer de Corró entre els carrers de Torras i Bages i València, de 250 metres lineals, és ara més accessible i còmode per als vianants, ja que és de plataforma única. El vial està format per un carril asfaltat de 2,65 metres d’amplada i una zona de vorera pavimentada amb llambordes de formigó de diferents colors, tot a un mateix nivell.

També s’ha aprofitat l’actuació, que té una superfície de 1.485 m2, per renovar serveis com el clavegueram, el tub d’aigua potable i s’ha soterrat la xarxa d’enllumenat, alhora que s’han col·locat 17 punts de llum led que consumeixen menys. A més, s’ha fet la instal·lació per on passen els serveis de telecomunicacions.

L’empresa Eurocatalana d’Obres i Serveis va guanyar el concurs convocat per l’Ajuntament per fer aquestes obres que han durat quatre mesos i que van ser adjudicades per 259.000 euros, IVA inclòs.

Amb aquesta actuació s’incrementa l’espai de prioritat per als vianants. De fet, el tram d’aquest carrer tindrà la circulació, en sentit contrari a l’actual, restringida als veïns i veïnes i a operacions de càrrega i descàrrega.

Leave a Reply

Your email address will not be published.