L’exposició que el Museu de Granollers presenta a la Sala Ciutat del Centre Cultural (c. Joan Camps, 1) és una mostra que recull obres de cinc artistes de Granollers i la comarca: Carles Azcón, Sylvie Bussières, Aldo Urbano (residents a l’Espai d’Arts de Roca Umbert),  Capçada i Carles Vives. “X, l’Enigma com a creació” obre les portes divendres, 2 d’octubre, si bé la inauguració oficial es farà el dijous 22 d’octubre, a les 8 del vespre.

Peça de Carles Azcón.

Peça de Carles Azcón.

Cadascun dels artistes hi mostra el seu moment creatiu, amb el seu propi llenguatge: Carles Azcón i Capçada, amb les pintures; Sylvie Bussières i Aldo Urbano, amb les instal·lacions; i Carles Vives, amb les peces ceràmiques.

L’exposició es podrà visitar fins al dia 6 de desembre, divendres i dissabte, de 18 a 20 h, i diumenge, de 12 a 14 h. L’entrada és lliure. 
Com a activitat complementària, el diumenge 8 de novembre es farà un “Diàleg amb els artistes”, a les 12 del migdia, durant  el qual els cinc creadors faran una visita guiada, i parlaran de l’obra i del procés creatiu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.