Al llarg del 2015 el Centre de Visitants de la Garriga ha tornat a augmentar el nombre de públic, que aquest any ha superat les 3.600 persones.

Centre de Visitants de la Garriga. (Foto: Ajuntament)

Centre de Visitants de la Garriga. (Foto: Ajuntament)

El centre, ubicat a la carreter Nova-46, als antics safareigs Raspall, s’ha consolidat com un espai de referència al panorama cultural local i és una porta d’entrada per conèixer el municipi i els seus voltants.

L’equipament s’ha convertit, també, en un punt d’informació turística del Parc Natural el Montseny i ha rebut visites de gent de la Garriga, de la comarca, del Vallès Occidental, Osona, el Barcelonès i fins i tot de turistes provinents d’Anglaterra i Alemanya.

Com a novetat, aquest curs s’ha organitzat el Cicle d’Herbes i Plantes, visites a la Doma, teatralitzacions, visites nocturnes i gimcanes històriques. Alhora, es segueix programant cada mes la ruta Modernisme d’estiueig, que aquest 2015 ha introduït nous espais, com la Casa Domingo Pujadas, la Casa Bosch, El Casino, el Teatre i el cinema Alhambra. També se celebren regularment les visites al refugi antiaeri i a la vil·la Romana de Can Terrers.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.