El Circuit de Barcelona-Catalunya i la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) han signat un conveni de col·laboració que atorga avantatges als ciclistes federats per entrenar al traçat i que permetrà, alhora, reforçar la celebració i l’organització d’esdeveniments ciclistes en aquest escenari a través de l’activitat del Bicircuit.

Els encarregats de signar l’acord a la seu de la Secretaria General de l’Esport han estat Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, i Josep Bochaca, president de la Federació Catalana de Ciclisme, en presència del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras.

DIVERSES PROVES

BiCircuit Festival al Circuit.

BiCircuit Festival al Circuit.

El Circuit ha estat escenari en els darrers anys de diverses proves ciclistes, com el recent Duatló de Granollers, competicions que es preveuen incrementar gràcies a la col·laboració de les dues parts mitjançant el conveni.

En aquest sentit, el cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig tindrà lloc el BiCircuit Festival, que constarà d’una prova Gran Fons, una marxa BTT, una prova de 24 Hores i una altra de Brompton (bicicleta urbana plegable), puntuable pel Campionat del Món. Durant aquest esdeveniment, també se celebrarà la Copa Catalana júnior i la femenina elit, i una gimcana infantil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.