El Circuit necessita contractar 687 persones pel Gran Premi de MotoGP

Amb motiu del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP, que se celebrarà del 3 al 5 de juny, el Circuit de Montmeló necessita cobrir un total de 687 llocs eventuals. 

En concret, es busquen 300 persones amb experiència i disponibilitat per a llocs de cambrer, ajudant de cambrer, cuiner i ajudant de cuiner. Els interessats han d’enviar el currículum a circuitcat@aramark.es.

També es contractaran 175 auxiliars. En aquest cas, la preferència és per als veïns del Vallès Oriental. Els interessats han d’enviar el currículum a cv-barcelona@sabico.com, amb la referència GRAN PREMI.

També se sol·liciten 83 peons de neteja per a les operacions de suport a la neteja. Es requereix experiència mínima de dos anys i residència a la província de Barcelona. Els interessats han d’enviar el currículum a parets@meditempus.com.

Per la seva banda, l’empresa UTE Neteges del Circuit demana 65 netejadors i peons de neteja i 14 especialistes. En aquest cas es dóna preferència als veïns de Granollers, Montmeló i Parets o altres poblacions de l’entorn. Els interessats han d’enviar el currículum a Interlimp@interlimp.es, amb la referència GRAN PREMI.

Finalment, el Grup Barna Ports requereix 50 auxiliars. Es valora la residència propera al Circuit de Barcelona. Els interessats han d’enviar el currículum a seleccio@grupbarnaporters.cat, amb la referència AUX-CIRCUIT.

One Response to El Circuit necessita contractar 687 persones pel Gran Premi de MotoGP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *