L’alcalde de Mollet i responsable de l’àrea d’Esports, Josep Monràs, el president del Club Ciclista Mollet (CCM), Toribio Muga, i el director esportiu de l’entitat, Manel Gonzalo, han presentat la participació del Club en el Tour Ain’ternational Rhöde-Alpes Valromey, a França, de l’11 al 14 de juliol. Mai, fins ara, un club català i espanyol havia participant en aquesta cursa.

Imatge de la presentació. (Foto: Ajuntament)

Imatge de la presentació. (Foto: Ajuntament)

En aquest sentit, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha parlat d’una “notícia excepcional pel fet que una entitat de Mollet representi no només a Catalunya, sinó també a Espanya”. Pel que fa l’entitat, Monràs ha lloat “la història i la professionalitat del CCM tot i estar dirigida per voluntaris i de forma altruista”. També ha agraït a les empreses que “posen el seu granet de sorra perquè un esport tant complicat i ple dels perills que comporta entrenar-se a la carretera, pugui tirar endavant”.

De la seva banda, el president del CCM, Toribio Muga, és pren el tour “com un repte, ja que mai hem participat en curses de quatre dies pel simple fet que aquest format a Espanya no existeix”. La cursa està formada per 4 etapes i compta amb un total del 392,2 km. En la mateixa línia, el director esportiu del CCM i exciclista professional, Manel Gonzalo, ha afegit què “anem a aprendre i esperem que ens tornin a convidar”. Segons Gonzalo “hores d’ara el ciclisme català està destacant i aquesta és una bona oportunitat per obrir-se a nivell internacional”.  

Un altra bona notícia la va donar a conèixer l’alcalde Josep Monràs quan va anunciar que “l’Ajuntament està negociant amb la direcció del Circuit de Barcelona-Catalunya perquè el CCM pugui seguir utilitzant les seves instal·lacions però amb unes condicions més favorables”

Al marge d’aquest tour, el CCM afrontarà les properes setmanes d’altres reptes com ara tornar a participar al Critèrium del Vallès, el 26 de juliol, o a la Copa Espanya a l’agost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.