El Club d’Escacs Granollers-Canovelles ha fet història al campionat de Catalunya per equips d’aquest any. Tres equips del club han pujat de categoria, destacant l’equip A de segona divisió que ha quedat campió de Catalunya i ha pujat a primera divisió.

escacsL’equip C i D de tercera provincial del club han pujat també a segona provincial i jugaran les fases finals amb possibilitats que un dels dos equips pugui ser campió de Catalunya de tercera. A més, l’equip B de primera provincial ha quedat tercer del seu grup i dels dos equips sub 12, l’equip A ha quedat segon a només un punt del primer i l’equip B, ha fet també un molt bon paper al campionat de Catalunya.

El Club Escacs Canovelles és un club independent que, quan arriba aquest campionat de Catalunya per equips, es fusiona amb el club de Granollers aconseguint plegats èxits tant importants com aquests. El club canovellí porta ja tres anys impulsant l’escacs a nivell base, organitzant, a banda dels torneigs de lliga, diversos torneigs escolars, classes d’escacs per a majors d’edat i per a nens i nenes i classes a les diferents escoles de Canovelles.

El proper 15 de maig, el club participarà al X Torneig Internacional Actius Vila de Canovelles, integrat en el circuit català de torneigs internacionals. Un torneig que agruparà al voltant de 80 i 100 jugadors, entre ells grans mestres internacionals i jugadors nacionals de tots els nivells i de fins a 12 nacionalitats diferents.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.