El Club Tennis Montornès ha celebrat el seu 20è aniversari amb un torneig infantil i un dinar amb els socis de l’entitat que ha comptat amb la presència del president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo.

Aquest cap de setmana, el Club Tennis Montornès ha celebrat el seu 20è aniversari a les pistes municipals amb un torneig infantil que ha comptat amb la participació d’una trentena de nois i noies del club.

La celebració ha culminat amb el lliurament de premis als guanyadors i a les guanyadores del torneig infantil. A més, socis, familiars i persones vinculades a l’entitat s’han trobat a la Carpa Polivalent El Sorralet per fer un dinar de germanor i celebrar els 20 anys d’història del club.

A l’acte també hi ha assistit el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, qui ha lliurat una placa de reconeixement a l’entitat.

UNA LLARGA TRAJECTÒRIA AL MUNICIPI

El Club Tennis Montornès es va fundar el 15 de febrer de 1998 gràcies a la iniciativa d’un grup d’amics provinents del Club Tennis Davis. Al llarg d’aquests 20 anys, el club ha esdevingut una escola que ha inculcat a grans i petits els valors i la tècnica d’aquest esport. Actualment l’entitat compta amb més d’un centenar de membres de totes les edats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.