El Plenari del Consell de Ciutat s’ha reunit aquest dilluns, 19 de febrer, per compartir el treball de les comissions i presentar noves línies d’actuació per aquest any. D’una banda s’ha revisat la feina feta a la Comissió de Participació que ha fet recomanacions per incorporar al Reglament de participació que s’està elaborant i és previst que s’aprovi abans de l’estiu.

A més el Consell ja ha participat en el procés dels Pressupostos Participatius, i en farà el seguiment i el control d’execució, per part de l’Ajuntament, dels projectes escollits per la ciutadania. D’altra banda la Comissió de Civisme ha elaborat un document amb 10 propostes que s’inclouran al programa de civisme que està organitzant l’Ajuntament i que aquesta primavera es començarà a visibilitzar.

El Plenari ha aprovat dues noves comissions de treball que reflexionaran al voltant del Campionat del món de handbol femení que se celebrarà a Granollers al 2021 i el desenvolupament d’una identitat i projecció de la ciutat de Granollers.

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan de participació ciutadana que complementa, acompanya i es coordina amb el treball que es duu a terme des d’altres consells sectorials i territorials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.