El riu Besòs, entre la Llagosta i Sant Fost de Campsentelles.

El riu Besòs, entre la Llagosta i Sant Fost de Campsentelles.

El Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs ha posat en marxa la primera edició del Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs-Tordera, adreçat a alumnes de Batxillerat i Cicles formatius que hagin dedicat els seus treballs de recerca i de curs, respectivament, a temes relacionats amb la conca del Besòs, ja sigui dins l’àmbit de l’aigua o dels espais fluvials.

El jurat format per representants del Consorci, del món de l’aigua i de la comunitat educativa, atorgarà dins de cada categoria (treball de recerca i treball de curs) un primer premi dotat amb un xec regal per import de 150 euros i dos accèssits, amb xecs de 100 euros cadascú. També es premiarà als centres educatius d’on procedeixin els estudiants guardonats amb el mateix import. El termini per presentar els treballs finalitzarà el 15 d’abril.

El veredicte i el lliurament de premis es farà al juny, en una data encara per confirmar, però que es vincularà a la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, que té lloc el 5 de juny.

Amb aquesta nova iniciativa, el Consorci vol potenciar el coneixement de la conca del Besòs per part dels més joves i premiar els estudiants que han dedicat el seu temps a estudiar-la en profunditat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.