El cor “Estoc de Veus” de Mollet estrena un nou espectacle

La regidora de Cultura, Mercè Pérez, i el president d’Estoc de Veus, Guillem Costa, han presentat els dos grans reptes que en breu afrontarà el cor. D’una banda, l’estrena d’un nou espectacle l’11 de juliol al Teatre de Can Gomà anomenat “Notes de Vins” on es barrejarà música vocal amb un tast de vins”. De l’altra, la participació del cor molletà a la propera edició del programa de TV3 “Oh Happy Day”.

ESTOC2

El nou espectacle s’estrenarà l’11 de juliol al Teatre de Can Gomà. (Foto: Ajuntament)

La regidora de cultura, Mercè Pérez ha volgut destacar el fet que es tracti de “dos projectes que transcendeixen més enllà de Mollet, el que sempre es bo per la imatge de la ciutat” afegint que “l’Ajuntament se sent orgullós i satisfet de que hi hagin entitats a la ciutat d’aquesta categoria i amb aquesta empenta i professionalitat”

Pel que fa al “Notes de Vins”, la idea és fer un maridatge musical: música vocal amb un tast de vins. Es tracta d’una iniciativa pionera en la que, com ha recordat el president d’Estoc de Veus, Guillem Costa “amb l’ajut de l’enòleg Xabi Barba, hem seleccionat una música concreta per cada un dels tres vins, el cava i la carta de postres que s’oferiran als espectadors”. Costa també ha anunciat que“hem hagut de reduir el nombre d’espectadors ja que l’acte és per a majors d’edat i, normalment, els nostres seguidors ens venen a veure en família”. Per aquest motiu l’espectacle, que es farà l’11 de juliol al Teatre Can Gomà, constarà de dos passis, un a les 19 h i l’altre a les 22 h, en els que només hi podran assistir 70 persones a cada sessió.

En referència a la participació d’Estoc de Veus al programa de TV3 “Oh Happy Day”, que es començarà a enregistrar al setembre, Costa ho ha definit com “un pas endavant completament diferent per nosaltres que intentarem aprofitar al màxim”. Costa ha recordat que era la segona vegada que es presentaven al càsting i que són conscients que “ara ens tocarà picar molta pedra, treballar fort amb l’ajut de diferents professionals que s’hauran d’incorporar als assajos, com ara un coach i un coreògraf”.

Finalment, Guillem Costa també ha volgut agrair a l’Ajuntament la seva implicació i el seu ajut en aquests dos reptes que afronta “Estoc de Veus”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *