El cor In Crescendo de Granollers, guanyador del concurs ‘Oh Happy Day’ de TV3

increscendoLa coral In Crescendo de Granollers ha resultat guanyadora de la segona edició del concurs musical Oh Happy Day de TV3, aquest dissabte a la nit.

El grup ha obtingut el 50% dels vots de l’audiència, situant-se molt per endavant dels altres dos finalistes: Cantabile, amb el 32,8%; i. Amarcord, amb el 17,2%.

Gràcies a la seva victòria, la coral farà una gira per Croàcia, Suïssa i Polònia. Començaran la seva gira a Rovinj, a la costa de l’Adriàtic, la població més bonica d’Ístria, al nord de Croàcia. Després aniran a Zuric, la capital financera i amb més activitat cultural de Suïssa. Finalment arribaran a Varsòvia, on gaudiran del romanticisme de la música de Chopin i podran visitar els llocs on es va rodar la pel·lícula “El pianista”.

LA CORAL

El grup vocal està format de joves d’entre 16 i 24 anys. El seu repertori és molt variat. Tenen una formació coral més aviat clàssica però gaudeixen arranjant i interpretant cançons  modernes, portant-les al seu terreny. Busquen la creativitat i la polidesa musical. 

Foto: TV3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *