increscendoLa coral In Crescendo de Granollers ha resultat guanyadora de la segona edició del concurs musical Oh Happy Day de TV3, aquest dissabte a la nit.

El grup ha obtingut el 50% dels vots de l’audiència, situant-se molt per endavant dels altres dos finalistes: Cantabile, amb el 32,8%; i. Amarcord, amb el 17,2%.

Gràcies a la seva victòria, la coral farà una gira per Croàcia, Suïssa i Polònia. Començaran la seva gira a Rovinj, a la costa de l’Adriàtic, la població més bonica d’Ístria, al nord de Croàcia. Després aniran a Zuric, la capital financera i amb més activitat cultural de Suïssa. Finalment arribaran a Varsòvia, on gaudiran del romanticisme de la música de Chopin i podran visitar els llocs on es va rodar la pel·lícula “El pianista”.

LA CORAL

El grup vocal està format de joves d’entre 16 i 24 anys. El seu repertori és molt variat. Tenen una formació coral més aviat clàssica però gaudeixen arranjant i interpretant cançons  modernes, portant-les al seu terreny. Busquen la creativitat i la polidesa musical. 

Foto: TV3

Leave a Reply

Your email address will not be published.