El Festival del Motor de Granollers agafa el relleu de la Llotja del Cotxe Clàssic, que s’ha celebrat a Granollers per espai d’11 anys.

mini clàssic

El festival inclou la celebració de la 12a Llotja del Cotxe Clàssic.

El Festival del Motor tindrà lloc al Parc Firal el diumenge 12 de juny, de 10 del matí a 9 del vespre. En un espai de 15.000 m2 a l’aire lliure, el visitant trobarà, en diferents zones diferenciades, exposicions de motos i cotxes clàssics i de competició, estands, concursos i zones infantil i de restauració, tot al voltant del món del motor. L’entrada és gratuïta.

El festival inclou la celebració de la 12a Llotja del Cotxe Clàssic, amb venda de recanvis i compra-venda de cotxes clàssics. L’espai dels concursos de bellesa és una zona professional d’exposicions i estands de marques i fabricants nacionals, on es farà el primer concurs de bellesa Cultura Custom de vehicles personalitzats o restaurats de manera integral. Les motos també tindran el seu concurs de bellesa Bike Show. El públic serà qui decidirà el millor en cada cas.

La competició també hi tindrà el seu lloc, amb estands d’equips que competeixen, tant de cotxes com de motos. Una mostra fotogràfica rememorarà el Circuit Urbà de Granollers. El festival no oblida la zona de pícnic o  food truck (vehicles de venda de menjar) i també oferirà a les famílies una zona infantil amb simuladors de competició, karts, cotxes de pedals i circuit de segway, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.