El Figaró acaba la millora dels vestuaris de la piscina municipal

Durant el mes d’abril es van iniciar les obres de rehabilitació dels vestuaris de les piscines municipals de Figaró-Montmany, situades al polígon de La Cuspinera. L’objectiu de l’actuació era millorar les condicions de funcionalitat, seguretat, habitabilitat i manteniment, així com garantir l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda.

Durant aquesta setmana han quedat enllestides aquestes obres de rehabilitació i els vestuaris ja estan preparats per la temporada d’estiu de les piscines, que es preveu que comenci el proper 20 de juny.

Imatge de les obres a les piscines. (Foto: Ajuntament)

Imatge de les obres a les piscines. (Foto: Ajuntament)

L’interior dels vestuaris, amb una superfície de més de 200 metres quadrats, va ser construït fa trenta anys i havia quedat obsolet. Les obres, que han inclòs l’enderroc dels vestuaris actuals, han substituït i actualitzat les instal·lacions i han millorat l’eficiència energètica de l’equipament. També s’ha actualitzat la distribució interior dels vestuaris i s’ha ampliat el vestíbul, l’espai dedicat a recepció i control de l’entrada , així com l’espai dedicat a magatzem. Pel que fa a l’accessibilitat, s’ha construït un sanitari i dutxes per a persones amb mobilitat reduïda i s’han col·locat rampes per a millorar l’accés a la zona d’aigües i infermeria.

Les actuacions d’arranjament, a càrrec d’una empresa del municipi, s’han pogut executar amb el suport econòmic de dues línies d’ajuts de la Diputació.

A més, gràcies a un altre ajut de la Diputació, de l’Àrea d’Esports, es substituirà la maquinària de control i tractament de l’aigua de la piscina per tal d’adequar-se a la normativa vigent, modernitzar-la i millorar l’eficiència de l’equipament i es podrà comptar amb un robot per a la neteja de la piscina.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *