El govern municipal desestimarà el recurs de reposició que la CUP ha presentat en relació a la modificació de la plantilla i la relació de llocs de treball del personal de l’Ajuntament de Granollers que es va aprovar en el Ple de 29 de setembre, ja que considera que aquest “s’ajusta a dret”. En concret el punt recorregut feia referència a la creació de tres llocs de treball, dos de tècnics mitjans i un de superior, a partir de l’amortització d’altres tres llocs.

Segons el govern municipal, el recurs de la CUP se sustenta sobre “una base errònia pel que fa a la provisió d’aquests llocs de treball, ja que confon el terme lliure designació amb personal eventual de confiança”.

“La lliure designació és una de les formes ordinàries de proveir els llocs de treball i entre els requisits d’aquests llocs esmentats s’estableix que només poden ser ocupats per  treballadors funcionaris o laborals de la plantilla de l’Ajuntament (com així figura en l’expedient de Ple) i no per personal eventual de confiança política com denuncia la CUP”, afegeix el govern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.