El govern de Granollers presenta el Programa d’Actuació Municipal

L'alcalde, Josep Mayoral, va cloure l'exposició del Programa d'Actuació Municipal per a aquest mandat. (Foto: Ajuntament)

L’alcalde, Josep Mayoral, va cloure l’exposició del Programa d’Actuació Municipal per a aquest mandat. (Foto: Ajuntament)

La Sala Francesc Tarafa de Granollers va acollir dijous de la setmana passada la presentació del ­Programa d’Actuació Municipal 2015-2019 (PAM), el full de ruta del govern de la ciutat per als propers anys. El PAM­ és un compromís explícit amb la ciutadania que marca les prioritats d’actuació i que es tenen present a l’hora d’elaborar els pressupostos anuals i els plans i programes d’acció concrets que se’n deriven.

El programa d’actuació és un document estratègic que especifica les actuacions que es duran a terme, definint el futur de la ciutat, i que té una inversió prevista d’uns 35 milions d’euros.

DEU EIXOS I DEU PROJECTES

Aquest PAM té 10 eixos, 10 projectes clau i més de 500 accions, segons l’equip de govern municipal. Els eixos estratègics són: Una ciutat oberta al món, Igualtat i defensa dels drets socials, Una ciutat econòmicament competitiva, Compromís ambiental, Espais i serveis de qualitat, Convivència i civisme, Una ciutat educadora, Una ciutat creativa, Governar amb la gent, i Transparència i eficiència. Per la seva banda, els projectes clau són: Roca Umbert, Cultura de pau, Programa global sobre habitatge, Pla de civisme i convivència, Potenciació de la Formació Professional, C17, Transició energètica i canvi climàtic, Redefinició del model comercial, Societat del coneixement i Circuit de Catalunya.

El PAM es pot seguir a través de www.granollers.cat/pam. A més, cada trimestre s’actualitzarà la informació de l’estat d’execució del programa per tal que es pugui fer seguiment amb Dades Obertes. I cada any, es presentarà l’avaluació del PAM en un acte públic amb la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *