El govern de Martorelles comença a definir el PAM 2015-2019

L’equip de govern de l’Ajuntament de Martorelles ha posat fil a l’agulla per elaborar el Pla d’Actuació Municipal, un document que ha de recollir el full de ruta del govern municipal basat en l’acord que van signar les quatre forces polítiques que governen ara a Martorelles.

Imatge corporativa del PAM.

Imatge corporativa del PAM.

L’alcalde ha explicat que la intenció és tenir el document enllestit com a molt tard a principis del mes de desembre perquè a partir d’aquí s’elaborarà el pressupost de l’any 2016. Per redactar el pla d’actuació municipal, el govern està mantenint diverses reunions de treball, en les que també hi participa el grup de CDC a l’oposició.

Una de les primeres accions a concretar del PAM és la seva imatge institucional que havia d’aglutinar conceptes transversals entre l’Ajuntament i la ciutadania com són la transparencia, la participació i la proximitat. Aquesta imatge del PAM ja està definida i es pot veure en aquesta mateixa notícia.

El següents passos seran una trobada ciutadana oberta a tothom, així com unes enquestes veïnals per a recollir les necessitats de la ciutadania. Aquestes necessitats seran creuades amb les línies marcades pel Consistori, i finalment hi haurà una trobada trobada entre la ciutadania i Consistori per acabar de marcar les línies del mandat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *