El govern de Parets es nega a convocar una comissió informativa sobre l’Àrea de Comunicació

L’alcalde de Parets, Sergi Mingote (PSC), no convocarà la comissió informativa sobre l’Àrea de Comunicació que el grup d’Ara Parets ERC va sol·licitar el 8 d’octubre. Segons els republicans, el govern s’ha negat a explicar la remodelació d’aquest departament arran de la incorporació a la plantilla del nou assessor de comunicació per a l’alcalde. El nou càrrec de confiança, que costa als ciutadans prop de 60.000 euros l’any, havia d’assumir, entre d’altres, les funcions de coordinació i redacció del butlletí municipal Parets al dia, gestionar els continguts de la pàgina web municipal i de les xarxes socials. Així ho detallava l’informe de la cap de Recursos Humans de l’Ajuntament que es va incorporar a la documentació informativa del Ple celebrat el passat 24 de setembre.

La regidora de Comunicació, Àfrica Martínez, assegura en la seva resposta a la pregunta d’Ara Parets ERC, que “la contractació d’un assessor com a càrrec eventual no ha produït canvis en l’àrea de comunicació ni en les línies d’actuació”.

En data 3 de desembre, Ara Parets ERC ha tornat a demanar al govern socialista que detalli totes les tasques i responsabilitats que porta a terme l’assessor de comunicació i que convoqui una comissió de l’Àrea de Comunicació per tal d’explicar tota l’estructura del departament i el Pla de Comunicació.

Durant el ple d’aprovació d’aquest càrrec assessor, el portaveu d’Ara Parets ERC, Jordi Seguer, va dir: “si entenem que l’Ajuntament de Parets som tots, i en l’àmbit polític, tots els grups municipals amb representació, aquests mitjans no poden ser dirigits per un càrrec de confiança. En cap cas entrarem a valorar la vàlua professional de la persona escollida, si l’han triat ens imaginem serà perquè el senyor alcalde estarà molt agraït de la tasca duta a terme. Ara bé, vostès creuen que la persona que ha presentat els mítings de campanya del Partit Socialista de Parets, que ha demanat el vot públicament per Sergi Mingote i que ha estat fins ara assessor del grup socialista a la Diputació de Barcelona, ha de marcar la línia editorial i coordinar el Parets al dia i gestionar els continguts d’un web que teòricament ha de ser objectiu?”.

Per Ara Parets ERC, aquestes funcions de coordinació dels continguts del butlletí municipal les podrien assumir perfectament altres professionals de la casa, també amb titulació o no, que han demostrat la seva independència al llarg de la seva trajectòria.

One Response to El govern de Parets es nega a convocar una comissió informativa sobre l’Àrea de Comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *