El Gra acull una jornada formativa per als consellers escolars

La jornada va acabar amb una taula d'experiències per compartir vivències, i parlar d'objectius assolits i d'entrebancs amb què s'han trobat.  (Foto: Ajuntament)

La jornada va acabar amb una taula d’experiències per compartir vivències, i parlar d’objectius assolits i d’entrebancs amb què s’han trobat. (Foto: Ajuntament)

Una quinzena de joves representants de cinc centres de secundària de Granollers (Celestí Bellera, Antoni Cumella, Carles Vallbona, Escola Pia i Col·legi Jardí) van participar dimecres a la jornada formativa del Gra adreçada als consellers i conselleres escolars, amb l’objectiu de donar-los eines i recursos que els ajudin a millorar la seva tasca dins de cada centre educatiu.

El regidor de Joventut, Carles Cabanillas, va obrir la jornada felicitant-los per la iniciativa de voler representar els seus companys i va parlar de la importància que té la participació a l’hora de reivindicar i canviar realitats.

Durant la sessió, els consellers i les conselleres escolars van treballar els mecanismes de la participació i la comunicació com a mitjans per fer fluir la informació entre l’alumnat i els seus representants. Des del Servei d’Educació, es va voler animar els estudiants a formar part del Consell Escolar Municipal.

La jornada va acabar amb una taula d’experiències per compartir vivències, i parlar d’objectius assolits i d’entrebancs amb què s’han trobat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *