Mouhcine Chafi, lluitador de Muay Thai del club Canovelles Associació Esportiva Amics del Muay Thai (Internacional Gym) ha estat el primer català triat per la Selecció Catalana Oficial del Consell Superior d’Esports, amb la qual cosa estarà totalment becat per a competir a nivell internacional.

Un èxit pel lluitador, pel club canovellí i també per Canovelles. Mouhcine, de 20 anys i veí de Granollers és d’origen marroquí però té la nacionalitat espanyola.

El jove lluitador porta acumulant títols des de fa temps, ha participat en més de 40 combats i ara té una nova oportunitat per aconseguir el desitjat or en el seu tercer mundial.

Dels èxits aconseguits fins al moment, destaca que és subcampió del món WMF Bangkok al 2016 i subcampió d’Europa WMF Minks al 2017, també va ser campió d’Espanya FEKM al 2016 i al 2018 i campió de Catalunya FCKBMT al 2015, 2016 i 2017. Mouchine ha estat nomenat millor esportista de tecnificació de Canovelles els anys 2016 i 2017.

El seu entrenador i manager, Lluís Lloret, s’ha mostrat molt orgullós del creixement esportiu d’aquest esportista i només espera que segueixi ascendint i aconseguint tots els seus objectius i somnis. La propera cita del lluitador serà al Campionat del Món de Muay Thai 2018 a Cancún (Mèxic), cita que tindrà lloc del 9 al 19 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.