El grup Sintex s’interessa per la planta de Valeo a Martorelles

En la reunió d’avui de la comissió de seguiment sobre la reindustrialització de la planta de Martorelles, acordada el passat mes de novembre entre la direcció de Valeo i el comitè d’empresa, s’ha anunciat l’oferta vinculant d’un inversor.

El grup Sintex, empresa austríaca del sector d’automoció i proveïdora del grup Volkswagen, ha fet una oferta vinculant per reindustrialitzar la planta vallesana amb la fabricació de components de l’automòbil per als nous models que es fabricaran a la factoria de Seat de Martorell.

En el decurs de la reunió s’han donat les primeres dades sobre el projecte, que garanteix la contractació de 100 treballadors en les condicions acordades en el marc dels compromisos de reindustrialització: garantia d’ocupació d’un mínim de tres anys, vinculació al conveni sectorial i abonament de les indemnitzacions acordades per part de Valeo.

Tant la direcció de Valeo com CCOO troben insuficient la capacitat d’ocupació que proposa el projecte del grup Sintex i han convingut continuar treballant en el desenvolupament d’aquest projecte industrial per poder garantir l’ocupació de tota la plantilla, tal i com està acordat. En els propers dies, aquesta comissió treballarà per conèixer amb més detall el projecte i mirar d’optimitzar-lo per millorar-ne la capacitat d’ocupació.

CCOO d’Indústria de Catalunya i la Secció Sindical de CCOO de Valeo valoren positivament aquesta notícia, però consideren que és insuficient per aconseguir els compromisos que s’havíen marcat en la seva estratègia sindical per garantir una solució a l’ocupació i l’activitat industrial de la planta de Martorelles, com a alternativa al trasllat plantejat inicialment per l’empresa.

One Response to El grup Sintex s’interessa per la planta de Valeo a Martorelles

  1. Abert Sánchez 17/02/2016 at 23:55

    Bueno, parece que se ve una luz muy débil al final del túnel. A ver cómo acaba.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *