El I Festival Parc de la Linera omplirà Parets de música durant 12 hores

La Linera. (Foto: Ajuntament)

La Linera. (Foto: Ajuntament)

Parets acollirà el 12 de setembre la primera edició del Festival Parc de la Linera, organitzat per la nova associació Binary Emotions Knights (Cavallers de les emocions binàries), que integren persones del municipi vinculades al món artístic. El festival, d’entrada gratuïta i adreçat a tots els públics, es farà de les 11 a les 00.30 h.

12 FORMACIONS DE MÚSICA ECLÈCTICA

L’eclecticisme musical, amb estils com ara el pop, indie, twee pop, emo, noise o grunge, destaca en un cartell que inclou dotze concerts de grups emergents de Catalunya, quatre dels quals són de Parets: Grushenka, Cenetaph, Illa Carolina i Maria Grever. Altres de les formacions són Categoria Reina, Black Islands, Errático, Jessica & The Fletchers, Please Wait, Redthread.

L’entitat, de nova creació, cerca la transversalitat entre el sector musical i artístic i altres àmbits culturals així com amb el teixit comercial local amb la finalitat d’elaborar propostes conjuntes. L’any passat, abans de constituir-se com a associació, ja van fer una primera acció, amb un cicle de 26 concerts en 18 dies que van tenir lloc a la Jijo de Parets.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *