Naiara Moreno en el Campionat de Catalunya Cadet, Júnior i Sub21. (Foto: Juan Jose Gonzalez Agueda)

Naiara Moreno en el Campionat de Catalunya Cadet, Júnior i Sub21. (Foto: Juan Jose Gonzalez Agueda)

Naiara Moreno Monfort ha estat seleccionada per participar en el Campionat d’Europa sub21 de karate que se celebrarà el mes de febrer a Zuric. Del 26 de gener al 4 de febrer estarà concentrada amb la selecció per preparar aquest campionat.

El karate de Montornès se situarà, una vegada més, en el més alt de l’esport d’elit amb la participació d’una de les seves karateques en el Campionat d’Europa sub21 que se celebrarà a la ciutat suïssa de Zuric durant el mes de febrer.

La Real Federación Española de Karate ha seleccionat Naiara Moreno Monfort per participar en aquest campionat en què competirà el millor de l’esport europeu de la disciplina.

Naiara Moreno és l’actual campiona d’Espanya Kumite21 de menys de 55 kg, després d’haver guanyat el Campionat celebrat a Ciudad Real a finals de novembre.

La karateca ja s’havia proclamat Campiona de Catalunya en Kumite Sub21 -55 kg i Subcampiona en Kata Sub21, en la competició d’àmbit autonòmic celebrada al més d’octubre.

TROMFANT DES DE LA BASE

Un dels trets que caracteritza el Club Karate Montornès és la seva capacitat per inculcar la filosofia de l’esforç des de les edats més primerenques. Aquesta manera de fer els ha aportat grans resultats ja des de les categories més joves.

Una prova la constitueixen les 25 medalles (10 d’or, 7 de plata i 8 de bronze) obtingudes pel club al desembre en el Campionat de Catalunya Kyus en les categories aleví, infantil, juvenil i cadet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.