OzomL’il·lusionista amb més projecció del nostre país, el Mag Lari, torna a Granollers desprès de l’èxit de Splenda per presentar el seu nou espectacle, Ozom. Però, què és Ozom? Podria ser el país d’on vénen els mags, o una paraula màgica que té poders increïbles, o potser només un malnom estrany per fer parlar a la gent. El que sí se sap segur és que transporta el públic a un festival de màgia on apareixeran quatre il·lusionistes que han estat referents mundials en algun moment o altre de la història de la màgia,,tots ells interpretats per un únic actor. En paraules del propi Mag Lari,Ozom és una nova manera de fer màgia, una fórmula diferent per generar sensacions i sorpreses, on l’humor, la il·lusió i la poesia van de la mà”.

A Ozom, el Mag Lari fa de mestre de cerimònies d’un espectacular cabaret màgic en què no només sorprendrà l’audiència amb el seu especial estil de fer màgia, sinó també amb una trepidant metamorfosi de personalitats. A Ozom el Mag Lari no actua sol, l’acompanyen quatre amics que són estrelles del món de la màgia. Ozom és un espectacle apte per a tota la família. Grans i petits seran testimonis d’il·lusions, aparicions i desaparicions en directe, i presenciaran trucs d’escapisme i caixes impossibles.

Ozom comptarà també amb la participació de l’actor Pere Arquillué, que farà una col·laboració molt especial al llarg de l’espectacle.

Dissabte 7 maig, a les 18 i a les 21h. Diumenge 8 de maig a les 19h.

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Mag Lari
Direcció: Mag Lari i David Pintó

Leave a Reply

Your email address will not be published.