El Maratafolk celebra 15 anys

Maratafolk 2016El proper 23 de juliol, a la plaça de Marata, tindrà lloc la 15a edició del Maratafolk. Enguany hi actuaran The New Catalan Ensemble i els Terratombats, que ja van ser-hi en la 11a edició.

The New Catalan Ensemble obrirà la vetllada a les 20 h. Es tracta d’una formació que neix amb la voluntat de fusionar el so dels instruments tradicionals catalans a estils musicals posteriors. El grup, que és flexible i adapta el nombre de membres segons l’ocasió, presentarà a Marata l’espectacle Ruralisme il·lustrat.

Tot seguit s’oferirà una botifarrada. Mentrestant, la nit continuarà amb el duet Dixdú, format per Pau Benítez i Clara Ayats, dues promeses de la música d’arrel del Principat.

A mitjanit, l’escenari serà per als Terratombats i la seva rumba. Aquest 2016 han publicat el treball Bestial, que presentaran al Maratafolk. El grup d’Igualada ha rebut diversos premis Enderrock: un al millor directe (2012) i un altre al millor disc (2013).

Tancarà la nit el trio Morena, de “tradipatxanga”. Els seus membres, que col·laboren junts en altres projectes musicals, van decidir reunir-se per crear Morena, en què agafen èxits de les darreres èpoques, els arrangen i els tradueixen al català. Un exemple n’és la cançó I want to break free, que es converteix en El Gat Nou.

One Response to El Maratafolk celebra 15 anys

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *