Granollers a punt pel Mercat Audiovisual de Catalunya

Sota el lema “Mercat d’idees i solucions de programació”, s’ha presentat en roda de premsa la 16a edició del Mercat Audiovisual de Catalunya, que tindrà lloc el proper 3 de juny, amb l’objectiu d’oferir als assistents les claus que estan definint el procés de canvi a través d’una programació de continguts relacionats amb les novetats tecnològiques, els formats, els sistemes de distribució i les estratègies d’explotació de l’àmbit audiovisual.

L’acte de presentació ha tingut lloc al plató del Centre Audiovisual de Roca Umbert amb la presència de Francesc Pena, conseller delegat de la Xarxa Audiovisual Local; Josep Maria Codina, gerent de Granollers Audiovisual, i Josep Mayoral, alcalde en funcions de l’Ajuntament de Granollers.

El certamen, que es celebrarà en una única però intensa jornada, arriba ple de novetats i amb una programació heterogènia que destaca per les ponències amb professionals de referència i presentacions i activitats relacionades amb el món audiovisual. Activitats amb una clara voluntat de servei, que posen l’accent en la producció i la gestió de programadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *