El Museu Abelló de Mollet es podrà visitar de forma virtual a Google Art Project

L’Ajuntament de Mollet ha signat un conveni amb Google Art Project per tal que el Museu Municipal Joan Abelló formi part dels museus i espais d’art que es poden visitar de manera virtual a través d’aquesta plataforma web internacional.

Aquesta col·laboració s’emmarca dins d’un conveni més ampli que ha signat el Departament de Cultura de la Generalitat amb l’objectiu de promocionar internacionalment el patrimoni dels museus catalans. Per al projecte, la Generalitat ha proposat una trentena de museus, entre els quals s’hi troba el Museu Abelló.

Google Art Projecte permet, a través de la tecnologia de Google Street View, fer una visita virtual pel museu, seleccionar i ubicar dins l’equipament les obres o peces més destacades i conèixer-ne la informació bàsica. A més, es farà una “Gigapixel Image” de l’obra d’art seleccionada, que permetrà a l’usuari, des de qualsevol lloc del món, examinar fins els detalls més menuts, la textura i totes les complexitats.

Així, en els propers mesos, professionals de Google Art Project visitaran el Museu Abelló per tal de fotografiar i recollir tot el material necessari, tant del museu com de peces seleccionades, per tal de confeccionar el contingut del Museu Abelló que es podrà visitar a través de la plataforma web.

6 Responses to El Museu Abelló de Mollet es podrà visitar de forma virtual a Google Art Project

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *