A partir del 10 de desembre, el Museu Abelló acollirà l’exposició l’Altre Jo, de la màscara al selfie, figures i retrats al Museu Abelló. L’exposició es presenta amb quatre àmbits i, fent un recorregut temporal, reflexiona com ha evolucionat aquell desig de figurar-se a sí mateix fins arribar als nostres dies, a l’època del selfie.

abelló molletAmb aquesta exposició, el Museu Abelló ens proposa un exercici de reflexió sobre aquella bella necessitat humana d’emmirallar-se a través de l’art.

Reflexions que ens portaran, per exemple, a buscar comparatives i trobar similituds entre la bella aspiració de la humanitat en figurar-se a sí mateixa, i aquesta societat contemporània en la que les xarxes socials gairebé monopolitzen la interacció entre persones i en la que abunda la necessitat de fer i fer-se retrats i autoretrats per ser compartits.

Al marge d’aquestes continuïtats i similituds, la mostra, a través dels retrats, ens trasllada als àmbits de la dignitat, la bellesa i la melangia.

En definitiva, pretén desvetllar-nos que sota el jo de les aparences, sempre hi ha un profund  “altre jo”.

La inauguració serà el 10 de desembre amb la presència del regidor responsable de la Fundació Joan Abelló, Josep Ramon Bertolín, i es podrà visitar fins el 8 de maig de 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published.