El Museu de Montmeló, al Cercle de Turisme de la Diputació

El Museu de Montmeló ha estat donat d’alta en el Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona, una eina de promoció turística de la província, que té com a objectiu principal promoure i difondre els productes i serveis turístics de la destinació. Es tracta d’una cooperació conjunta entre Diputació, els ens locals i empreses privades del sector turístic a traves d’unes taules de treball sectorials: turisme rural, càmpings, hotels, modernisme, golf, enoturisme, patrimoni i museus.

museu montmelóLa Gerència de Serveis de Turisme de Diputació treballa per afavorir el desenvolupament social i econòmic dels municipis de la província a través del sector del turisme. El suport a les polítiques turístiques de municipis i altres entitats territorials així com la promoció i creació de productes turístics són els dos objectius principals que defineixen de forma genèrica la nostra missió.

En l’àmbit de la promoció turística, s’ofereix suport tècnic i econòmic i treball conjunt amb les destinacions i els empresaris turístics per a donar a conèixer la província de Barcelona en els diferents mercats emissors mitjançant productes turístics competitius i de qualitat.

L’objectiu principal del Cercle de Turisme és promoure que els productes i serveis turístics de la destinació arribin als mercats emissors i siguin comercialitzats en les millors condicions a través d’una plataforma de participació i cooperació de les empreses de promoció del sector turístic i les entitats territorials de gestió turística.

El Cercle de Turisme té una clara orientació al mercat i permetrà la coordinació dels recursos humans i econòmics que la Diputació de Barcelona posa al servei de la promoció turística de la província orientat cap a la innovació i l’impuls de la participació, el coneixement i l’intercanvi. Es treballa especialment per a que les accions de promoció portades a terme siguin efectives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *