El Parc de Bombers de Caldes será una central d’emergències

L’actual Parc de Bombers de Caldes de Montbui es converteix en una Central d’Emergències que allotjarà el cos de Bombers Voluntaris i l’equip de Protecció Civil. Actualment, totes dues entitats comparteixen solar al carrer Priorat de la Borda, amb un mòdul prefabricat que serveix de seu de Protecció Civil.

Les obres de reforma del Parc comencen el 9 de març amb la finalitat de modificar la distribució i ampliar la superfície útil de la primera planta sense haver d’actuar sobre la volumetria exterior de l’equipament. Aquests canvis permetran la convivència dels dos cossos voluntaris i potenciarà la col·laboració en les tasques de seguretat i atenció a la ciutadania que comparteixen. A més, permetran adaptar l’espai a normatives vigents i a les necessitats dels seus usuaris.

En concret es modifica la distribució de zones existents de la planta baixa: la sala d’emissores i accés actual, passaran a ser un vestuari femení. I la planta primera inclourà, en forma d’«U» la resta d’estances necessàries, com l’habitació, l’aula i sala d’estar de Bombers i els serveis, despatx i sala d’estar de Protecció Civil.

L’actuació té un cost de 99.303,56 € i té per objectiu enllestir l’equipament abans de l’inici de la campanya de prevenció contra incendis 2016.

 

2 Responses to El Parc de Bombers de Caldes será una central d’emergències

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *