Pessebre)L’Agrupació Pessebrista de Parets ha ambientat el muntatge del pessebre monumental d’enguany en el paisatge nevat d’alta muntanya, concretament en el de la zona del Pirineu català. La inauguració del pessebre tindrà lloc el dissabte 6 de desembre i es mantindrà obert, festius i caps de setmana, d’11 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h.

Com en anys anteriors, el pessebre ocuparà 230 m2 de superfície, sota la plaça de la Vila, i té el rècord català de pessebre monumental de sobre taula.  Una de les novetats és la incorporació d’un nou naixement i d’una masia –Can Cortès–, cedida pel grup pessebrista de Palau-solità i Plegamans.

L’avançament de l’obertura permetrà que molts escolars de la població participin en visites guiades els dies previs a les festes de Nadal. El pessebre romandrà obert fins al 18 de gener de 2015.

D’altra banda, fins al 14 de desembre resten obertes les inscripcions per participar en el 3r Concurs de Pessebres Familiars. Com a condició, cal que el muntatge sigui tradicional, tot i que amb versió lliure i mides il·limitades. Del 15 al 24 de desembre, un jurat puntuarà els pessebres prèvia trucada telefònica per concertar la visita.

Els premis es lliuraran el diumenge 4 de gener, a les 11 del matí, a la Sala Serra de la Cooperativa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.