El Pla de Barris de Bellavista rep una nova subvenció per a plans d’ocupació

Les Franqueses rep una subvenció de 188.337 euros provinent del SOC i del Fons Social Europeu destinada a la contractació de personal l’any 2015.

Durant l’any 2015 es crearan 24 nous plans d’ocupació que permetran donar feina durant sis mesos a persones aturades del municipi.

Aquest ja és el cinquè any que es presenta un projecte per al foment de l’ocupació des del Pla de Barris de Bellavista en col·laboració amb l’àrea de Dinamització Econòmica. El projecte respon a la convocatòria de Treball als Barris que, anualment, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat destina a aquells municipis que estan desenvolupant un projecte en el marc de la Llei de Barris.

DIVERSOS PROJECTES

Els plans d’ocupació estan destinats a la contractació, durant sis mesos, de persones aturades inscrites com a demandants d’ocupació que no cobrin prestacions d’atur. Els perfils dels plans d’ocupació són diversos segons el projecte a desenvolupar. En aquest cas, els projectes aprovats són: Manteniment de l’espai públic, Manteniment de parcs i jardins i suport en les transformacions urbanístiques, Programa de participació a Bellavista, Impuls Dona, Prospecció d’empreses i comerços i Programa d’inserció laboral.

La selecció de les persones es fa tenint en compte els criteris que vénen marcats per la pròpia normativa de la subvenció. L’Oficina de Treball gestionarà l’oferta d’ocupació i seleccionarà les persones candidates, derivant un mínim de tres persones per lloc de treball ofert. Finalment, l’Ajuntament, seguint els criteris de selecció ja utilitzats en la darrera selecció de plans d’ocupació, procedirà a la selecció definitiva. Alguns d’aquests plans d’ocupació començaran a finals de l’any 2014, i d’altres s’aniran iniciant al llarg de l’any 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *